Isolatie

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde partij op het gebied van isolatie? Schroom dan niet om contact op te nemen met Roofers. Wij zorgen voor alle isolatiewerken bij zowel nieuwbouw als renovatie. Voor het isoleren van uw daken en gevels werken wij met verschillende soorten kwaliteitsmaterialen. Dit alles wordt afgestemd op de wensen van u als klant.

Erkend installateur Isofinish systeem

Als erkend installateur werken wij volgens het Isofinish systeem. Het Isofinish systeem is een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie en –afwerking. Dankzij de isolatieplaten en regelbare gevelschroeven zorgt Isofinish voor een hoogwaardig doorlopend isolatieschild. Dit isolatieschild is geschikt voor nieuwbouw en renovatie van buitengevels wanneer u voor een andere afwerking kiest dan metselwerk.

De voordelen van Isofinish:

  • Een optimaal geventileerde gevel
  • Energiebesparing
  • Snel én efficiënt uitlijnen van uw gevel
  • Een zelfdragende structuur, dus geen aanpassingen aan de fundering nodig
  • 100% weersbestendig
  • Geen sloopwerkzaamheden of werkzaamheden binnenshuis

Vergunningen

Is uw voorgevel aan het voetpad gelegen? Dan dient er door u een vergunning bij de gemeente aangevraagd te worden. Alle overige vergunningen zoals het aanvragen van een parkeerverbod, het plaatsen van de container, etc. wordt door Roofers geregeld.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het isoleren van een industrieel plat dak of het isoleren van bijvoorbeeld uw zolderruimte? Neem vrijblijvend contact met ons, we informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Contact
Isolatiewerken op industriëel plat dak

Het industrieel plat dak is gevestigd in regio Turnhout. Om het dak te isoleren, is er gebruik gemaakt van isolatie van 120 mm.

Isoleren van zolderruimtes
Roofers heeft te Oud-Turnhout verschillende zolderruimtes geïsoleerd. Dit kan zowel met harde PIR-platen of met zacht glaswol.